Tuotemerkkiedustuksen tehtävissä on ollut huikea mahdollisuus päästä työskentelemään useiden eri kansainvälisesti tunnettujen hääpukubrändien, suunnittelijoiden ja morsiuspukuliikeiden yrittäjien kanssa.

Hääpukuneuvonnan asiantuntijuuden kivijalka pohjautuu tuotemerkkiedustuksen monipuoliseen työnkuvaan, joka 15- vuoden aikana on kasvattanut Tiina Rauhalan ammattitaidollista osaamista ja kokonaisnäkemystä hääpukumuodista. Kokemastaan Tiina haluaa ammentaa, auttaa ja jakaa oppimaansa ihanille morsiamille tarjoamalla hääpukuneuvonnan ohjausta ja asiantuntija-apua hääpuvun etsinnän tiellä.

Vuosien varrella kerätyt kokemukset ovat avanneet ymmärryksen hääpukujen ympärillä työskentelevien eri ammattilaisten merkityksistä. Hääpuku matkaa monivaiheisen taipaleen ennen kuin pääsee perille morsiuspukuliikkeen valkikoimiin alkaen suunnittelijan luovuudesta, mallistojen suunnittelusta, käsityöstä, valmistuksesta jatkaen kohti päämäärää eli hääpukuliikettä ja mikä tärkeintä; siellä asioivia morsiamia.

MITÄ TUOTEMERKKIEDUSTUS TARKOITTAA?

MORSIAN voi luottavaisin mielin valita ulkomailta suomeen maahantuodun merkkipuvun valtuutetun jälleenmyyjän valikoimista.

Kotimainen agentuuriyritys Suomen Tuotemerkkiedustus ja yrittäjä Tiina Rauhala etsii ja valikoi suomalaisen morsiamen makuun soveltuvia hääpukubrändejä tutkien niiden luotettavuuden sekä huolehtien, että tuotteet täyttävät kaikki tarvittavat kriteerit, ominaisuudet ja laatuvaatimukset ennen niiden esittelyä erikoisliikkeille, jotka lopulta tekevät valinnan päätyykö mallistojen pukuja valikoimiin.