Hääpukujen maahantuonnin eteen tuoduissa moninaisissa tehtävissä on ollut huikea mahdollisuus päästä työskentelemään useiden eri kansainvälisesti tunnettujen hääpukubrändien, suunnittelijoiden sekä morsiuspukuliikeiden yrittäjien kanssa.

Hääpukuneuvonnan asiantuntijuuden kivijalka pohjautuu monipuoliseen työnkuvaan, joka 15- vuoden aikana on kasvattanut Tiina Rauhalan ammattitaidollista osaamista ja kokonaisnäkemystä hääpukumuodin maailmasta. Nyt kaikesta kokemastaan Tiina haluaa ammentaa ja jakaa oppimaansa morsiamille tarjoamalla hääpukuneuvonnan ohjausta ja asiantuntija-apua hääpuvun etsinnän tiellä.

Vuosien varrella kerätyt ammatilliset kokemukset ovat avanneet laajemman käsityksen hääpukujen ympärillä työskentelevien eri ammattilaisten merkityksistä.

Hääpuku matkaa monivaiheisen taipaleen ennen kuin lopulta päätyy morsiuspukuliikkeen valikoimiin. Matka alkaa suunnittelijan luovuudesta, mallistojen suunnittelusta, käsityöstä, valmistuksesta jatkaen kohti päämäärää eli hääpukuliikettä ja mikä tärkeintä siellä asioivia morsiamia.

MITÄ MAAHANTUONTI MORSIAMELLE TARKOITTAA?

Morsian voi luottavaisin mielin valita ulkomailta suomeen maahantuodun merkkipuvun valtuutetun jälleenmyyjän valikoimista.

Maahantuojayrittäjä Tiina Rauhala etsii ja valikoi suomalaisten hääpukuliikkeiden ja sen myötä meidän morsiamen makuun ja budjetille parhaiten soveltuvia hääpukubrändejä.

Maahantuojan tärkeimpiin tehtäviin kuuluu tutkia tuotteiden laatu ja toimitusaikojen luotettavuus sekä selvittää, että kaikki tarvittavat standardi- ja vaatimuskriteerit täyttyvät.