Maahantuonnin ja merkkiedustuksen tehtävissä on ollut huikea mahdollisuus päästä työskentelemään useiden eri kansainvälisesti tunnettujen hääpukubrändien, suunnittelijoiden sekä morsiuspukuliikeiden yrittäjien kanssa.

Hääpukuneuvonnan asiantuntijuuden kivijalka pohjautuu monipuoliseen työnkuvaan, joka 15- vuoden aikana on kasvattanut Tiina Rauhalan ammattitaidollista osaamista ja kokonaisnäkemystä hääpukumuodin maailmasta. Nyt kaikesta kokemastaan Tiina haluaa ammentaa ja jakaa oppimaansa morsiamille tarjoamalla hääpukuneuvonnan ohjausta ja asiantuntija-apua hääpuvun etsinnän tiellä.

Vuosien varrella kerätyt kokemukset ovat avanneet laajemman ymmärryksen hääpukujen ympärillä työskentelevien eri ammattilaisten merkityksistä. Hääpuku matkaa monivaiheisen taipaleen ennen kuin lopulta päätyy morsiuspukuliikkeen valkikoimiin. Matka alkaa suunnittelijan luovuudesta, mallistojen suunnittelusta, käsityöstä, valmistuksesta ja jatkaen kohti päämäärää eli hääpukuliikettä ja mikä tärkeintä siellä asioivia morsiamia.

MITÄ TUOTEMERKKIEDUSTUS TARKOITTAA?

MORSIAN voi luottavaisin mielin valita ulkomailta suomeen maahantuodun merkkipuvun valtuutetun jälleenmyyjän valikoimista.

Kotimainen agentuuriyritys Suomen Tuotemerkkiedustus ja yrittäjä Tiina Rauhala etsii ja valikoi suomalaisen morsiamen makuun soveltuvia hääpukubrändejä tutkien niiden luotettavuuden sekä huolehtien, että tuotteet täyttävät kaikki tarvittavat kriteerit, ominaisuudet ja laatuvaatimukset ennen niiden esittelyä erikoisliikkeille, jotka lopulta tekevät valinnan päätyykö mallistojen pukuja valikoimiin.