Hääpukuja myyvät liikkeet ovat erikoistuneet huomioimaan jokaisen naisen persoonakohtaisesti. Asiakkaan toiveet ja ajatukset kuunnellaan ja liikkeessä vietetty aika pyritään luomaan mahdollisimman miellyttäväksi. Hääpukuliikkeen miljöö, asiakaspalvelu ja pukuvalikoima ovat aina uniikkeja. Ennen asioimista voit ennakkoon listata suosikkisi tutkimalla kotisivuja, etsiä suosituksia ja selvittää minkälaisia tyylisuuntia kunkin valikoimista löytyy. Hääpukuneuvonnalla on myös hyvä tuntemus myymälöistä, joten voit aiheessa kääntyä neuvojan puoleen.

Päättäessäsi asioida erikoisliikkeessä tulet ennemmin tai myöhemmin huomaamaan että asiantuntijan avusta on sinulle avuksi. Hääpuku kannattaisi ensisijaisesti hankkia erikoisliikkeestä, sillä onhan kyseessä erityinen asu, joka hankitaan yleensä vain kerran elämässä ja näin ollen sen ostamiseen ei voikaan kehittyä tottumusta, niin kuin muiden vaatteiden ostoon.

Erikoisliikkeiden valikoimista löydät laadukkaat ja luotettavat hääpukubrändit, joita pääsee sovittamaan kokeneen ammattilaisen ohjauksessa. Itselle sopivan puvun valinta ilman osaavaa asiakaspalvelijaa voi osoittautua yllättävänkin vaikeaksi. Hääpukuliikkeen asiantunteva henkilökunta osaa arvioida, millainen pukusiluetti istuu kuhunkin vartalotyyppiin ja millainen sävy parhaiten sopii tiettyyn ihonsävyyn, hiusten ja silmien väriin. Sovitus-spesialisti tarjoaa myös tyylivinkkejä, tarjoaa ja ohjeistaa kokonaisuuteen sopivista asusteista sekä kertoo mitä muokkauksia pukuun täytyy tehdä, että se saadaan istumaan täydellisesti.

Liikkeissä työskentelevät sovitus-spesialistit ovat asiansa osaavia ja omistautuneita auttamaan juuri sinua aina puvun viimeistelyyn asti. Kuuleman mukaan työn parasta antia on ilon ja onnen tuominen ihmisten elämään ja ehdottomasti ne hetket, kun se ”the dress” löytyy.