Hääpukuliikkeen miljöö, asiakaspalvelu ja pukuvalikoima ovat aina uniikkeja.

Hääpukuja myyvät liikkeet ovat erikoistuneet huomioimaan jokaisen naisen persoonakohtaisesti.

Morsiamen toiveet ja ajatukset kuunnellaan ja liikkeessä vietetty aika pyritään luomaan mahdollisimman miellyttäväksi.

Video Bohola Seinäjoki

Hääpukuliikkeistä löydät laadukkaat ja luotettavat hääpukubrändit. Merkkejä ei myydä verkossa, vaan ne tavoittaa ainostaan valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Ennen liikkeissä asioimista voit ennakkoon listata suosikkisi tutkimalla kotisivuja, etsimällä suosituksia ja selvittää minkälaista valikoimaa keltäkin löytyy. Hääpukuneuvonnalla on hyvä tuntemus myymälöistä. Tiina Rauhala voi olla avuksesi myös taustoittamisessa. Tiina on vuosia työskennellyt hääpukujen tuotemerkkiedustuksen parissa, joten hänellä on tuntemusta ja yhteys erikoisliikkeisiin.

Päättäessäsi asioida erikoisliikkeessä tulet ennemmin tai myöhemmin huomaamaan, että asiantuntijan tieto-taidosta voi erityisesti hääpuvun hankkimisen kohdalla olla todella hyötyä. Hääpuku on suositeltavaa hankkia asiansa osaavan henkilön ohjaamana. Onhan kyseessä hyvin erityinen asu, joka hankitaan ”kerran elämässä” ja siksi aiheeseen ei voi kehittyä tottumusta tai rutiinia verraten arkivaatteiden ostamiseen.

Erikoisliikkeistä löydät laadukkaat ja luotettavat hääpukubrändit, joita myydään vain valtuutettujen jälleenmyyjien kautta. Tämä tarkoittaa että näitä merkkejä ei kuluttajana voi suoraan ostaa verkosta ellei kyseessä ole liikkeen oma verkkokauppa. Itselle sopivan puvun valinta ilman osaavaa sovitus-spesialistia voi osoittautua yllättävänkin haastavaksi. Hääpukuliikkeen asiantunteva henkilökunta osaa arvioida, mikä tyylisuunta, millainen pukusiluetti ja minkä tuotemerkin mitoitus istuu parhaiten millekin vartalotyyppille jne. Sovitus-spesialisti antaa tyylivinkkejä huomioon ottaen häiden juhlapaikan ja vuodenajan, tarjoaa ja ohjeistaa kokonaisuuteen sopivista asusteista sekä kertoo mitä muokkauksia pukuun täytyy tehdä, jotta puku saadaan istumaan täydellisesti hääpäivänä.Liikkeissä työskentelevät ammattilaiset ovat asiansa osaavia ja omistautuneita auttamaan juuri sinua puvun viimeistelyyn asti.

Työn parasta antia on ilon ja onnen hetkien jakaminen morsianten kanssa, kun se ”THE DRESS” osuu kohdalle!