Jokaisen erikoisliikkeen valikoima ja palvelutavat on erilaiset.

”Työn ehdottomasti parasta antia on ilon ja onnen hetkien jakaminen morsianten kanssa, kun se ”THE DRESS” osuu kohdalle!

-Hääpukuliikkeen yrittäjä-

Ennen liikkeissä asioimista voit ennakkoon listata suosikkisi tutkimalla kotisivuja, etsimällä suosituksia ja selvittää minkälaista valikoimaa keltäkin löytyy. Jos kaipaat aiheessa apua on hääpukuneuvonnalla hyvä tuntemus myymälöistä ja voit saada lisäapua valikoimien taustoittamisessa. Tiina Rauhala on vuosia työskennellyt hääpukujen maahantuonnin ja merkkiedustuksen parissa, joten hänellä on hyvä yhteys erikoisliikkeisiin.


Päättäessäsi asioida erikoisliikkeessä tulet ennemmin tai myöhemmin huomaamaan, että asiantuntijan tieto-taidosta erityisesti hääpuvun hankkimisen kohdalla voi todella olla hyötyä. Hääpuku on suositeltavaa hankkia asiansa osaavan henkilön ohjaamana. Onhan kyseessä hyvin erityinen asu, joka hankitaan ”kerran elämässä” ja siksi aiheeseen ei voi kehittyä tottumusta tai rutiinia verraten arkivaatteiden ostamiseen.

Erikoisliikkeissä myytävät tuotemerkit tavoitat vain valtuutettujen jälleenmyyjien kautta. Tämä tarkoittaa, että näitä merkkejä ei kuluttaja voi ostaa verkosta ellei sitten kyseessä ole liikkeen oma verkkokauppa.

Itselle sopivan puvun valinta ilman osaavaa sovitus-spesialistia voi osoittautua yllättävänkin haastavaksi. Hääpukuliikkeen asiantunteva henkilökunta osaa arvioida, mikä tyylisuunta, millainen pukusiluetti ja minkä tuotemerkin mitoitus istuu parhaiten millekin vartalotyyppille jne. Sovitus-spesialisti antaa tyylivinkkejä huomioon ottaen juhlapaikan ja vuodenajan sekä tarjoaa että ohjeistaa kokonaisuuteen sopivista asusteista kertoen mitä muokkauksia pukuun täytyy tehdä, jotta se saadaan istumaan täydellisesti. Liikkeissä työskentelevät ammattilaiset ovat asiansa osaavia ja omistautuneita auttamaan juuri sinua puvun viimeistelyyn asti.