Ylläsi vain päivän mutta kuvat, tunteet ja muistot jäävät elämään ikuisesti

Ensimmäinen hääpukusovitus!

Kutkuttavaa, pelottavaa, ahdistavaa, ihanaa ja onnen täyttämää.

Kaikkea tätä voi hääpuvun sovitus ja etsintä pitää sisällään.

Käsillä on tunteilla ja odotuksilla ladattu ikimuistoinen päivä.NAUTI!

video: Bohola Seinäjoki

Löytääksesi itsellesi täydellisen morsiuspuvun tulee sitä sovittaa.

Sovittamisen kokemusta ei kannattaisi jättää kokematta mistään hinnasta, sillä se on tärkeässä osassa valmistamaan sinut erityisesti henkisesti suurta päivääsi varten. Hääpuvun sovitus voi naiselle osoittautua myös hyvin tunteelliseksi tapahtumaksi. Nähdessään itsensä hääpuvussa konkretisoi se tulevan hääpäivän ja päätöksen avioliittoon astumisesta. Tämä voi usealle meistä olla pysäyttävä kokemus nähdä itsensä morsiamena, joka avaa naiseudessa tulevaisuuden ikkunoita ”elämän eri rooleista” niin elämänkumppanina, vaimona, äitinä.

Jos häät ovat suunnitteilla ja haluat tehdä pukuvalinnan hyvissä ajoin onkin ennakointi kaiken A ja O. Ensimmäisen sovitusajan varaaminen olisi suositeltavaa tehdä noin 7-9 kk ennen hääpäivää. Ajanvarauksella varmistat, että sovitus-spesialistilla on rauhoitettu aika antamaan huomionsa ja osaamisensa juuri sinulle. Aktiivinen sovittaminen on järkevää aloittaa silloin, kun hääpäivä ja hääpuvun budjetti on tiedossa ja olet ihan oikeasti pukua hankkimassa. 

Jos ei tiedä minkälaisen puvun haluaa?

Ei hätää, siksi on olemassa ammattilaiset, jotka ovat ovat asiaan spesifioituneet ja ovat olemassa sinua varten. Moni muukaan ei tiedä sovittamaan tullessaan mitä haluaa. Lähde liikkeelle avoimella mielialalla. Itseasiassa sovittaminen on se paras keino päästä selville sinulle parhaiten istuvasta pukusiluetista, tyylisuunnasta ja puvun sävyistä. Jos sinulla on kuvamateriaalia, niin ammattilainen varmasti haluaa nähdä sen. Hääpukukuvat ja koostamasi kollaasit antavat vinkkiä ja suuntaa.  

Hääpuvun sovitusprosessi valmistaa morsianta hääpäivään