Löytääksesi itsellesi täydellisen morsiuspuvun tulee sitä aina sovittaa.

HÄÄPUVUN SOVITUS EDESSÄ..

Sydän hakkaa, jännittää, pelottaa, ahdistaa, itkettää..

Kaikki tunteet mahtuvat hääpuvun etsintään.

Sovituspäivä on täynnä tunteilla ja odotuksilla ladattuja hetkiä. 

Nauti hääpuvun etsinnän askeleista, sillä ne valmistavat sinua matkalle kohti alttaria.

HÄÄPUVUN SOVITUSTA ei kannattaisi jättää kokematta. Se on merkittävässä osassa valmistamaan sinut tärkeää päivääsi varten. Hääpukusovitus voi osoittautua tunteikkaaksi kokemukseksi ja herättää tarkastelemaan omaa naiseuttaan uudella tasolla; morsiamena, tulevana vaimona, elämänkumppanina, äitinä…

Jos haluat välttyä pukuvalinnan yhteydessä tarpeettomalta stressiltä on siksi ennakointi ja ajoissa liikkeellelähtö kaiken A ja O. Ensimmäinen sovitusaika olisi suositeltavaa varata noin 7-9 kk ennen hääpäivää. Mitkä ovat syyt ajoissa lähtemiselle?

  1. Puku ehditään tarvittaessa tilata, jos kokoasi ei valikoimissa ole saatavilla.
  2. Lähes kaikkiin valmis-pukuihin tehdään istuvuuskorjauksia ja siihen liitetyt lisäsovitukset ovat olennainen osa prosessia, jotta istuvuus voidaan todeta ennen hääpäivää.
  3. Kun puku on valittuna ajoissa antaa se suunnan asusteille, koruille, kukille, meikille, kampaukselle jne.

Miksi varata aika sovitukseen?Ajanvarauksella tavoitellaan pysähtymistä ja rauhoitettua hetkeä morsiamen ja sovitus-spesialistin luoda yhteys hääpukuvaihtoehtojen läpikäynnille, jossa yksilö ja persoona on kaiken keskiössä.

Aktiivinen sovittaminen on järkevää aloittaa silloin, kun hääpäivä on lukittu, hääpuvun budjetin suunta on tiedossa ja puvun hankimisessa ollaan liikkeellä toisitoimin. On myös hyvä varautunut, että ”se oikea puku” voi löytyä jopa jo ensimmäisellä sovituskerralla.

EN TIEDÄ MILLAISEN PUVUN HALUAN! Ei hätää. Monikaan meistä ei tiedä sovittamaan lähtiessään mitä haluaa. Onneksi on asiaan perehtyneitä ammattilaisia valmiina auttamaan. Sovittaminen on tutkimusmatka omaan vartaloon, sisimpään ja hääpukujen maailmaan. Sovittamisen avulla keräät syvempää tietoa sinulle parhaiten soveltuvista pukumalleista, tyylisuunnista ja puvun sävyistä. Jos sovitukseen saapuessa on antaa suuntaviivoja esim. kuvien muodossa mitkä asiat ihastuttaa ja mitkä taas eivät, niin ammattilainen varmasti haluaa nähdä ja kuulla sinua.

Hääpuvun sovitusprosessi valmistaa morsianta hääpäivään