Löytääksesi yksilöllisen morsiuspuvun tulee sitä aina sovittaa.

Sydän hakkaa, jännittää, pelottaa, ahdistaa, itkettää. Kaikki tunteet kuuluvat hääpuvun etsintään.

Sovituspäivä on täynnä odotuksia ja tunneladattuja hetkiä. 

Nauti hääpuvun etsinnän askeleista, sillä ne valmistavat sinua matkalla kohti hääpäivää.

Sovittamista ei kannattaisi jättää kokematta. Se on merkittävässä osassa valmistamaan sinut tärkeää päivääsi varten. Hääpukusovitus voi osoittautua tunteikkaaksi kokemukseksi ja herättää tarkastelemaan naiseutta eri sen muodoissa; morsiamena, vaimona, elämänkumppanina.

Jos haluat välttyä tarpeettomalta stressiltä tukeudu hääpukukonsultin osaavaan ohjaukseen. Ensimmäinen sovitusaika olisi suositeltavaa varata noin 7-9 kk ennen hääpäivää. Puvun etsinnässä ajoissa liikkeellelähtö on kaiken A ja O. mutta miksi..

  1. Puku ehditään tarvittaessa tilata, jos liikkeen valikoimissa ei olisi saatavilla omaa kokoa.
  2. Uusi tai käytetty puku on lähes jokaiseen tarpeen tehdä istuvuuskorjauksia ja niiden toteuttamiseen on hyvä antaa aikaa.
  3. Kun puku on valittuna ajoissa antaa se myös suunnan ja hankintavinkit asusteille, koruille, kukille, meikille, kampaukselle jne. MIKSI VARATA AIKA? Ajanvarauksella tavoitellaan pysähtymistä ja rauhoitettua hetkeä morsiamen ja sovitus-spesialistin välille. Rauhallinen ilmapiiri tehostaa yhteyden luomista, niin hääpukujen vaihtoehtojen läpikäynnille, kuin morsiamen persoonan ja mieltymysten huomioimiselle, jotka ovat puvun valinnassa kaiken keskiössä. Aktiivinen sovittaminen on järkevää aloittaa silloin, kun hääpäivä on lukittu, hääpuvun budjetti on tiedossa ja puvun hankkimisessa ollaan liikkeellä toisitoimiin. On myös hyvä varautunut, että ”se oikea puku” voi löytyä jopa jo ensimmäisellä sovituskerralla.

EN TIEDÄ MILLAISEN PUVUN HALUAN! Ei hätää. Monikaan meistä ei tiedä sovittamaan lähtiessään mitä haluaa. Onneksi on asiaan perehtyneitä ammattilaisia valmiina auttamaan. Sovittaminen on tutkimusmatka omaan vartaloon, sisimpään ja hääpukujen maailmaan. Sovittamisen avulla keräät syvempää tietoa sinulle parhaiten soveltuvista pukumalleista, tyylisuunnista ja puvun sävyistä. Jos sovitukseen saapuessa on antaa suuntaviivoja esim. kuvien muodossa mitkä asiat ihastuttaa ja mitkä taas eivät, niin ammattilainen varmasti haluaa nähdä ja kuulla sinua.

Hääpuvun sovitusprosessi valmistaa morsianta hääpäivään