Löytääksesi yksilöllisen morsiuspuvun tulee sitä aina sovittaa.

Sydän hakkaa, jännittää, pelottaa, ahdistaa, itkettää..

Kaikki tunteet mahtuu hääpuvun etsintään.

Sovituspäivä on tunteilla ja odotuksilla ladattuja hetkiä. 

Nauti hääpuvun etsinnän askeleista, jotka valmistavat sinua matkalle kohti alttaria.

Sovittamista ei kannattaisi jättää kokematta. Se on merkittävässä osassa valmistamaan sinut tärkeää päivääsi varten. Hääpukusovitus voi osoittautua tunteikkaaksi kokemukseksi ja herättää tarkastelemaan omaa naiseuttaan uudella tasolla; morsiamena, tulevana vaimona, elämänkumppanina, äitinä.

Jos haluat välttyä pukuvalinnan yhteydessä tarpeettomalta stressiltä on ennakointi ja ajoissa liikkeellelähtö kaiken A ja O. Ensimmäinen sovitusaika olisi suositeltavaa varata noin 7-9 kk ennen hääpäivää. Mitkä ovat peristelut ajoissa lähtemiselle?

  1. Puku ehditään tarvittaessa tilata, jos liikkeen valikoimissa ei olisi saatavilla omaa kokoa.
  2. Uusi tai käytetty puku on lähes jokaiseen tarpeen tehdä istuvuuskorjauksia ja niiden toteuttamiseen on hyvä antaa aikaa.
  3. Kun puku on valittuna ajoissa antaa se myös suunnan ja hankintavinkit asusteille, koruille, kukille, meikille, kampaukselle jne.

MIKSI VARATA AIKA? Ajanvarauksella tavoitellaan pysähtymistä ja rauhoitettua hetkeä morsiamen ja sovitus-spesialistin luoda yhteys hääpukuvaihtoehtojen läpikäynnille, jossa yksilö ja persoona on kaiken keskiössä. Aktiivinen sovittaminen on järkevää aloittaa silloin, kun hääpäivä on lukittu, hääpuvun budjetin suunta on tiedossa ja puvun hankimisessa ollaan liikkeellä toisitoimin. On myös hyvä varautunut, että ”se oikea puku” voi löytyä jopa jo ensimmäisellä sovituskerralla.

EN TIEDÄ MILLAISEN PUVUN HALUAN! Ei hätää. Monikaan meistä ei tiedä sovittamaan lähtiessään mitä haluaa. Onneksi on asiaan perehtyneitä ammattilaisia valmiina auttamaan. Sovittaminen on tutkimusmatka omaan vartaloon, sisimpään ja hääpukujen maailmaan. Sovittamisen avulla keräät syvempää tietoa sinulle parhaiten soveltuvista pukumalleista, tyylisuunnista ja puvun sävyistä. Jos sovitukseen saapuessa on antaa suuntaviivoja esim. kuvien muodossa mitkä asiat ihastuttaa ja mitkä taas eivät, niin ammattilainen varmasti haluaa nähdä ja kuulla sinua.

Hääpuvun sovitusprosessi valmistaa morsianta hääpäivään