Yleinen

Aina Ajankohtaista

HÄÄPUKUA EI VIELÄ HANKITTUNA ?

Sovitukseen ja puvun hakemiseen liitetty kokemus on ainutkertainen eikä sitä kannattaisi jättää kokematta. Hääpuvun hankintaan ei kehity rutiinia, kuten muiden vaatehankintojen yhteydessä on totuttu, joten lisäapu voi olla tarpeen.

Usein ajatellaan, että hääpuvun ostamisprosessi toimii ihan mikä tahansa muunkin vaatteen ja ensitöikseen sovitusajan varaamisen sijaan päädytään selailemaan ulkomaisia nettikaupan sivustoja, joissa kauniit kuvat ja edulliset hinnat houkuttavat ostoksille. Myös jännityksellä ja kehokriittisyydellä voi olla osansa nostamaan kynnyksen hyvin korkealle ja ammattilaisen osaamisen äärelle meno tuntuu pelottavalle. Kuulostaako tutulta?

Lohdullista on, että lähes kaikkia morsiamia jännittää ja se kuuluu asiaan. Alan ammattilaiset tiedostavat tämän ja ymmärtävät. Onhan kyse yksi elämäsi tärkeimmästä juhlasta ja merkittävimmästä asuvalinnasta. Hääpuvun etsintämatka on aina yksilöllinen. Toinen meistä pohtii pidempään, kun taas toinen löytää puvun jo ensimmäisellä sovituskerralla.

Jännitystä ja epävarmuuksia voit onnistua lieventämään luomalla yhteys hääpukuneuvonnan kanssa, joka kanssa voi yhdessä pohtia. Tiina Rauhala ottaa mietteistäsi koppia, kannustaa ja ohjaa matkallasi eteenpäin.