UUTISIA

HÄÄPUKUKONSULTTI

Usein ajatellaan, että hääpuvun hankinta toimii ihan samalla tavoin, kuin minkä tahansa muunkin vaatteen. Näin asia ei kuitenkaan ihan ole. Valintaan liittyy useita eri vaiheita.

Hääpukuliikkessä asioinnin sijaan saatetaan pohtia merkkipuvun hankintaa yksityishenkilöltä tai päätyä nettikauppa ostoksille, joissa kauniit kuvat ja edulliset hinnat houkuttavat. Myös jännitys, kehokriittisyys ja ennakkoluulot saattavat olla nostamassa kynnystä valita ja vastaanottaa hääpukukonsultin tarjoamaa palvelua. Jos haluaa välttää ylimääräistä stressiä ja varmistua, että pukumalli on soveltuva juurikin omalle vartalolle ja budjetille, niin osaavan hääpukukonsultin ohjauksessa on vaivatonta asioida, turvallista sovittaa ja häneltä saatujen tietojen valossa on helpompi pohtia lopullista päätöstä.

Häiden järjestelyjen keskellä tunteet myllertävät. Lohdullista on, että myös puvun etsinnän lähtöpisteessä lähes kaikkia morsiamia jännittää ja hermostuttaa. Hääpukukonsultit tietävät ja ymmärtävät morsiamen tunne-lähtökohdat. Onhan kyse yhdestä elämän tärkeimmästä juhlasta ja merkittävästä asuvalinnasta. Hääpuvun etsintä ja valintakokemus on aina yksilöllinen. Siinä missä toinen meistä pohtii ja etsii pidempään, niin toinen löytää pukunsa jo ensimmäisellä sovituksella. Anna siis itsellesi lupa kokea ja tuntea juuri niin kuin sinä ne koet ja tunnet.