UUTISIA

HÄÄPUVUN ETSINTÄ

Usein ajatellaan, että hääpuvun ostamisprosessi toimii ihan kuin minkä tahansa muunkin vaatteen ja sovitusajan varaamisen sijaan päädytään selailemaan ulkomaisia nettikaupan sivustoja, joissa kauniit kuvat ja edulliset hinnat houkuttavat ostoksille.

Jännitys ja kehokriittisyys voivat olla myös osana nostamaan kynnyksen hyvin korkealle lähteä puvun etsintään ja nimenomaan haketua ammattilaisen osaamisen äärelle.

Lohdullista on, että etsinnän lähtöpisteessä lähes kaikkia morsiamia jännittää. Häiden järjestelyjen keskellä tunteet myllertää. Alan ammattilaiset tietävät tilanteen ja ymmärtävät lähtökohdat. Onhan kyse yksi elämäsi tärkeimmästä juhlasta ja merkittävimmästä asuvalinnasta. Hääpuvun etsintämatka on aina yksilöllinen. Kun toinen meistä pohtii pidempään, niin toinen löytää pukunsa jo ensimmäisellä sovituksella.