Aito ja alkuperäinen hääpuku syntyy hääpukusuunnittelijan luovuudesta. Ideoita kerätään, niin muotimaailman trendeistä, ihmisistä, asioista, tapahtumista kuin luonnosta. Se mitä designer kokee ja näkee inspiroi häntä synnyttämään mielessään kuvan puvusta, joka saa hänet piirtämään luonnoksen eli sketsin. Kun luonnoksia on useita koostuu niistä hääpukumallisto.

Suomalainen tuotemerkkiedustus ylpeänä esittelee markkinoiltamme tavoitettavat hääpukubrändit Italiasta ja Saksasta. Mallistot ovat hääpukusuunnittelijoiden suunnittelemia, joka on yksi tunnusomainen piirre originaalia hääpukua määriteltäessä. Toinen keskeisistä piirteistä tunnistaa aito hääpuku on, ettei mallistoja myydä verkossa, ellei sitten kyseessä ole valtuutetun jälleenmyyjän verkkokauppa, joka toimii morsianta palvelevan kivijalkamyymälän yhteydessä.

Tuotemerkkiedustuksen merkitys morsiamelle on ..

Hän voi valtuutetun jälleenmyyjän valikoimista valita luottavaisin mielin ulkomailta maahantuodun merkkipuvun. Suomen tuotemerkkiedustus ja yrittäjä Tiina Rauhala hakee, valikoi ja maahantuo suomalaisten morsianten makuun soveltuvia mallistoja huolehtien, että brändit täyttävät tarvittavat kriteerit, ominaisuudet ja laatuvaatimukset ennen niiden esittelyä erikoisliikkeille ja ennen myyntiin hyväksymistä.

Valloittavat italialaiset hääpukubrändit Monica Loretti, Daniela di Marino ja Angela Bianca ovat 100%:sesti euroopassa suunniteltu ja valmistettu. Mallistot ovat sisällöltään todella monipuoliset tarjoten laajan kattauksen eri hääpukujen tyylisuuntia. Mallistoissa on myös hyvin otettu huomioon morsianten eri käyttöbudjetit. Italian Design merkkipuvun hintaskaala on 600-2000 eur. Uusin merkkitulokas on saksalainen Amèlie Bridal, joka koostuu neljästä mallistosta Amèlie, Amèlie Deluxe, Bella ja SaYes. Amelie mallistoista löydät häämekon, niin kurvikkaalle vartalolle kuin raskaana olevalle.

Käy tutustumassa alla olevien linkkien välityksellä brändeihin sekä niiden jälleenmyyjiin.