Suomen tuotemerkkiedustus maahantuo kansainvälistä häämuotia.

Suomen Tuotemerkkiedustus ja yrittäjä Tiina Rauhala etsii, valikoi ja maahantuo suomalaisen morsiamen makuun soveltuvia hääpukubrändejä.

Tuotemerkkien taustat, ominaisuudet ja laatu tarkistetaan huolellisesti ennen mallistojen esittelyä erikoisliikkeille, jotka tekevät lopullisen valintapäätöksen päätyvätkö tuotemerkin pukuja valikoimiin.

Yksi tunnusomainen piirre aitoa hääpukua määriteltäessä on, että mallistot ovat hääpukusuunnittelijoiden suunnittelemia. Toinen keskeisistä piirteistä tunnistaa originaali hääpuku on, ettei mallistoja myydä verkossa, ellei kyseessä ole valtuutetun jälleenmyyjän oma verkkokauppa, joka toimii morsianta palvelevan kivijalkamyymälän yhteydessä.

Ylpeänä esittelemme Suomeen maahantuodut hääpukubrändit Italiasta ja Saksasta.

Valloittavat italialaiset hääpukubrändit Monica Loretti, Daniela di Marino ja Angela Bianca ovat 100%:sesti euroopassa suunniteltu ja valmistettu. Mallistot ovat sisällöltään todella monipuolisisia tarjoten suomalaiselle morsiamelle laajan kattauksen eri tyylisuuntia. Mallistoissa on myös otettu huomioon eri käyttöbudjetit. Italian Design merkkipuvun hintaskaala on 500-2000 eur.

Uusin merkkitulokas on saksalainen Amèlie Bridal, joka koostuu neljästä mallistosta Amèlie, Amèlie Deluxe, Bella ja SaYes. Amelie mallistoista löydät häämekon, niin kurvikkaalle vartalolle kuin raskaana olevalle.

Käy lähemmin tutustumassa alla olevien linkkien välityksellä brändeihin sekä niiden jälleenmyyjiin.