Hääpukujen Maahantuontia ja Merkkiedustusta.

Tuotemerkkien taustat, ominaisuudet ja tuotteiden laatu tarkistetaan kotimaisen maahantuojan taholta huolellisesti ennen mallistojen esittelyä erikoisliikkeille, jotka lopulta tekevät valintapäätöksen tuotteiden sisään-ostamisesta liikkeen valikoimiin.

Aitoa hääpukua määriteltäessä tunnusomaiset piirteet ovat, että mallistot ovat hääpukusuunnittelijoiden suunnittelemia. Toinen keskeisistä piirteistä tunnistaa originaali hääpuku on, ettei mallistoja myydä verkossa, ellei kyseessä ole valtuutetun jälleenmyyjän oma verkkokauppa, joka toimii morsianta palvelevan kivijalkamyymälän yhteydessä.

Ylpeänä esittelemme Suomeen maahantuodut hääpukubrändit Italiasta ja Saksasta. Valloittavat italialaiset hääpukubrändit Monica Loretti, Daniela di Marino ja Angela Bianca ovat 100%:sesti euroopassa suunniteltu ja valmistettu. Mallistot ovat sisällöltään todella monipuolisisia tarjoten laajan kattauksen eri tyylisuuntia ja kokoluokkia. Mallistoissa on myös otettu huomioon eri käyttöbudjetit. Italian Design merkkipuvun hintaskaala on 500-2000 eur.

Uusin merkkitulokas on saksalainen Amèlie Bridal, joka koostuu neljästä mallistosta Amèlie, Amèlie Deluxe, Bella ja SaYes. Amelie mallistoista löydät häämekon, niin kurvikkaalle vartalolle kuin raskaana olevalle.

Käy lähemmin tutustumassa brändeihin sekä niiden jälleenmyyjiin alla olevan linkin välityksellä. Hääpukukone:

https://tuotteet.haat.fi/fi/haapukukone