Morsiuspukuliikkeissä eri puolilla suomen järjestetään erilaisia hääpukutapahtumia. Aktiivisin aika tapahtumille ajoittuu ajanjaksolle syyskuu-helmikuu, joka on aina tulevan kesän morsiammille kuuminta hääpukujen etsintä- ja hankintasesonkia. Tapahtumat tarjoavat morsiamille ainutlaatuisen tilaisuuden nähdä tietyltä tuotemerkiltä heidän uusinta uutta häämuotia. Hääpukuvalmistajat sekä tuotemerkkiedustus tekevät hääpukuliikkeelle tapahtuman järjestämisen mahdolliseksi lainaamalla lajitelman uusimpia malliston pukuja. Tapahtumien kesto vaihtelee yhdestä viikonlopusta viikkoihin.

Morsiamelle tapahtumista on se erityinen ilo ja hyöty, että hän pääsee sovittamaan hääpukuja myymälään normaalia laajemmasta valikoimasta yhdessä ammattilaisen kanssa, joka osaa ohjata ja suositella kunkin vartalotyypille, persoonalle, budjetille ja aikataululle soveltuvia vaihtoehtoja.

Suositeltavaa on varata oma henkilökohtainen sovitusaika. Ajanvarauksella varmistaa, että voi keskittyä asian äärelle saaden sovitus-spesialistin täyden huomion.

Tutustu hääpukutapahtumiin tapahtumakalenterista TAI seuraa hääpukuneuvonnan instagramia: https://www.haat.fi/artikkeli/haapuku-tapahtumakalenteri

Tapahtumissa MORSIAN pääsee tutustumaan tietyn hääpukumerkin uusimpiin pukuihin ja mikä tärkeintä sovittamaan asiantuntijan osaavassa ohjauksessa.

Video Bohola Seinäjoki