UUTISIA

SUUNNITTELIJA

Aito ja alkuperäinen hääpuku syntyy luovuudesta ja kädentaidoista. Suunnittelijan inspiraation ikuinen lähde on aina ja ikuisesti MORSIAN.

Ideoita suunnittelijat keräävät tekemällä havaintoja ympäristöstä, muotimaailmasta, luonnosta, matkustelemalla, tapaamalla ihmisiä, kuuntelemalla tarinoita. Se mitä suunnittelija kokee ja näkee inspiroi häntä luomistyöhön. Mieleen piirtyy kuvia, jotka yllyttävät piirtämään. Näin syntyy luonnos eli sketch. 

Kun luonnoksia on useita koostuu niistä isompi kokonaisuus. Hääpukumallisto.

Suomen Tuotemerkkiedustuksen yksi maahantuonnin valintakriitereistä on, että hääpukumerkillä on pääsuunnittelija /suunnittelijatiimi.

UUTISIA

Amèlie Bridal – Hääpukumuotia kaikenkokoisille

Amèlie Bridal Saksasta on saapunut Suomen tuotemerkkiedustukseen ja sen myötä löytänyt tiensä valikoitujen hääpukuliikkeiden valikoimiin.

Amèlie Bridalin nuori ja innovatiivinen suunnittelijatiimi on onnistunut luomaan eheän ja omaperäisen kokonaisuuden, joka koostuu neljästä hääpukumallistosta, joiden yhdistävänä piirteenä on hääpukujen kepeys. Mallistojen puvuissa on huomioitu naisen eteen tulevat eri elämänkaaren vaiheet ja niihin liittyvät erityistarpeet, joissa taidokas kaavoitus ja riittävä tukirakenne takaavat hyvän istuvuuden kaikenkokoisille mukaan lukien raskaana olevat morsiamet. 

Vas. Bella 30039 / Oik. Amèlie 20214
Vas.Bella 30050 / Oik. Amèlie 20224

UUTISIA

HÄÄPUVUN ETSINTÄ

Usein ajatellaan, että hääpuvun ostamisprosessi toimii ihan kuin minkä tahansa muunkin vaatteen ja sovitusajan varaamisen sijaan päädytään selailemaan ulkomaisia nettikaupan sivustoja, joissa kauniit kuvat ja edulliset hinnat houkuttavat ostoksille.

Jännitys ja kehokriittisyys voivat olla myös osana nostamaan kynnyksen hyvin korkealle lähteä puvun etsintään ja nimenomaan haketua ammattilaisen osaamisen äärelle.

Lohdullista on, että etsinnän lähtöpisteessä lähes kaikkia morsiamia jännittää. Häiden järjestelyjen keskellä tunteet myllertää. Alan ammattilaiset tietävät tilanteen ja ymmärtävät lähtökohdat. Onhan kyse yksi elämäsi tärkeimmästä juhlasta ja merkittävimmästä asuvalinnasta. Hääpuvun etsintämatka on aina yksilöllinen. Kun toinen meistä pohtii pidempään, niin toinen löytää pukunsa jo ensimmäisellä sovituksella.